Правила кориштења

Кориштење портала  подлијеже  законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем портала, прихватате без ограничења, наведене услове коришћења. 

Промјене на порталу могу да се раде у било којем тренутку и без претходног обавјештења. Портал користите на сопствени ризик. Портал  није одговоран за материјалну или не материјалну штету, директну или индиректну која може да настане или је у некој вези са коришћењем портала и његовог садржаја.

Портал доноси текстове научне и друге продукције и ставови аутора изнесени у њима нису ставови редакције портала, осим ако то није наглашено.

Допуштено је преузимати текстове са портала, уз обавезно навођење извора и упућивање директно линком на страницу  са које се текст преузима.

Уколико сматрате да је радом портала или објавом неког појединачног текста повријеђено ваше ауторско право, интелектуално власништво или нешто треће молимо Вас да нам се обратите на istoriografijars@gmail.com

ИСТОРИОГРАФИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Пишите нам
istoriografijars@gmail.com

Допуштено је преузимати текстове са портала, уз обавезно навођење извора и упућивање директно линком на страницу са које се текст преузима.

Сва права задржана © Историографија РС 2020.