Студентски симпозијум – „Стотину година од смрти краља Петра I Карађорђевића


Студентски симпозијум „Стотину година од смрти краља“ организују студенти Филозофског факултета у Бањој Луци, одсјек Историја.

„Тeма Студeнтског симпозијума у оквиру стогодшњицe јe посвeћeна животу и дјeлу вољeног српског краљa Пeтра I Карађорђeвића. Hиje нужно да тeмe радова буду усмјeрeнe искључиво на политичку историју. Beћ подстичемо ауторе да буду слободни у избору тема (економска, правна, друштвена. културна. просвјетна. иcтopиja цркве. итд). Симпозијум се одржава 20. и 21. маја у Бањој Луци. За ауторе и учеснике Симпозијума смо обезбједили смјештај и храну, док трошкове превоза сносе сами учесници“, наводе организатори симпозијума.

Такође, организатори обавјештавају да је због велике заинтересованости продужен рок за достављање радова. Нови рок је 15.3.2021. године!

Контакт:

Студентски симпозијум Бања Лука 2021.

или на: simpozijumbl2021@gmail.com

Филозофски факултет Универзитета у Бањој Луци овом приликом наставља да подстиче и суфинансира научни рад студената те представљање њихових радова, те  позива све своје студенте, али и остале студенте Универзитета у Бањој Луци да својим радовима узму учешће у раду овог симпозијума.

Извор: Филозофски факултет УНИБЛ / Студентски симпозијум Бања Лука 2021.

Подијели

Ново

„Устанак у Босни“ Владимира Красића (1884): фототипско издање

16. априла 2021.

НОВО: БОРИС РАДАКОВИЋ „УСТАШКА УПОРИШТА ПОД КОЗАРОМ“

15. априла 2021.

Барио: Током рата хуманитарне невладине организације сврставале се на једну страну

ОЗНАКЕ
ИСТОРИОГРАФИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Пишите нам
istoriografijars@gmail.com

Допуштено је преузимати текстове са портала, уз обавезно навођење извора и упућивање директно линком на страницу са које се текст преузима.

Сва права задржана © Историографија РС 2020.